Sveket

Sveket - Kari Killén | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Killén
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Sveket.pdf
ISBN
6174798960932

BESKRIVELSE

Denne femte utgaven av Sveket I formidler en helhetlig differensiert tilnærming til forståelse av barn og familier i omsorgssvikt- og overgrepssituasjoner, og integrerer nyere forskning om omsorgssvikt, og tilknytning med traume- og hjerneforskning. Boken gjør rede for forståelsesgrunnlaget, kontaktetablering, undersøkelse, nettverksarbeid og tverrfaglig samarbeid. Den dokumenterer at omsorgssvikt og overgrep er et alvorlig helseproblem med livslange konsekvenser.

Av Bernt Skrede. Ein kan merke seg at eg ikkje skriv bokmelding her, men bruker nemninga an-melding - Boka er farleg; det vil eg grunngi etterkvart. 44.

oktober 2019. Trine Skei Grande (Foto: Mona Lindseth) 36 norske tidsskriftredaktører sterkt ut mot manglende plass i Kulturbudsjettet.

RELATERTE BØKER