Strikk enkelt til barn

Strikk enkelt til barn - Stina Tiselius | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stina Tiselius
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Strikk enkelt til barn.pdf
ISBN
7904286430619

BESKRIVELSE

Det aller gøyeste er å strikke til barn. Det går raskt, det koster ikke så mye og man kan boltre seg i herlige farger og morsomme detaljer. Dessuten er en klassisk, strikket babyjakke, et vakkert babyteppe eller en liten lue de fineste gaver til små mennesker som blir store altfor fort. I denne boka finner du klassiske, praktiske og nydelige plagg fra 0 til 5 år. Alle oppskriftene er enkle, slik at også de som ikke har strikket så mye tidligere skal finne noe som passer. For nybegynneren har vi tatt med en enkel, trinn-for-trinn strikke- og hekleskole.

Gjenta pinne 1 og 2 til du får ønska lengde. I Strikk til baby og barn finner du mye inspirasjon til varm, god, myk og komfortabel strikk. Vårt mål er å inspirere andre til å strikke og designe, og vi har derfor lagt tyngdepunktet på enkel strikk i denne boka. Gavetips: Strikk kaffekoppvarmere.

Kok opp gløggen, fyr opp i peisen og ta strikkepinnene fatt. Hvordan strikke sokker til barn finner du ... strikk til det er igjen tre masker, strikk to masker sammen, strikk siste masken rett.

RELATERTE BØKER