Ettervarme

Ettervarme - Tomas Sjödin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tomas Sjödin
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Ettervarme.pdf
ISBN
5457860439510

BESKRIVELSE

"Det gode livet er ikke noe man velger, det er noe man oppdager", skriver Tomas Sjödin. I denne boken berører han spørsmål som: Hva betyr det å ha livet på lån? Hva gjør et menneske betydningsfullt i omgivelsene sine? Hva er det som gjør at varmen sitter igjen når vi en gang er borte og hva betyr det å komme hjem? Tomas Sjödin er svensk forfatter, pastor, kronikør og foredragsholder. Bøkene hans er solgt i mange opplag og oversatt til flere språk.Forfatteren tar opp tema rundt livet og døden. Han ser på spørsmål som hva vi etterlater til våre nærmeste når vi dør? Hva mener vi med det å ha livet på lån? Hva er et livsverk?

januar 2021 endres maksstøtten for balansert ventilasjon fra 15.000 kroner til 10.000 kroner. For å få dagens støttesats må tiltaket både være gjennomført og registrert med faktura i Enovas søknadsportal senest 31.

Hell blandingen over potetene mens de er varme. Finhakk krydderurtene.

RELATERTE BØKER