Bud bærer

Bud bærer - Erik J. Stabrun | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik J. Stabrun
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Bud bærer.pdf
ISBN
9542317342079

BESKRIVELSE

I denne boken forteller pårørende om hva som var viktig for dem da de fikk dødsbudskapet, og i samtalene som fulgte. Vi mister hverandre. Situasjonen kommer ofte som kastet på oss. Om vi vet aldri så mye om vår dødelighet, er vi uforberedt når dem vi er tett knyttet til, brått rives bort.Fagfolk deler erfaringer fra de vanskeligste samtalene gjennom situasjonsbilder og eksempler. Vi møter politiets innsatsleder, ambulansens paramedic, sykepleieren ved akuttmottaket, fødselslegen, politiets etterforsker og etikkprofessoren. I tillegg møter vi forfatteren som fikk i oppdrag å skrive for de etterlatte og for nasjonen etter terroren 22. juli 2011.Bud bærer er en fagbok til bruk i utdanning og i utvikling av personell som skal forberede seg til samtaler etter plutselig død. Boken berører. Den kan leses av alle: Vi som mister hverandre, og som kommer til å lete etter ord når vi skal si noe om det.

juni 2020 ble avlyst grunnet... Vi fant 57 synonymer til BÆRER. bærer består av 3 vokaler og 3 konsonanter.

Situasjonen kommer ofte som kastet på oss. Om vi vet aldri så mye om vår dødelighet, er vi uforberedt når dem vi er tett knyttet til, brått rives bort. Bud er et tettsted og fiskevær i Hustadvika kommune i Møre og Romsdal og ligger ytterst ute på Romsdalskysten, med det kjente havstykket Hustadvika som nærmeste nabo.

RELATERTE BØKER