Ta deg sammen!

Ta deg sammen! - Halvor Johansson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Johansson
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Ta deg sammen!.pdf
ISBN
3711485099193

BESKRIVELSE

Folk bruker ikke blinklys. Folk slenger veska ved siden av seg i setet på bussen. Folk kjøper tusenwatts stereoanlegg, selv om de bor i blokk. Folk, ass. Halvor Johansson går løs på alle som fortjener å få høre det - fra træge trøndere og bortskjemte bærumskids til folk som tror at en neve polerte steiner kan kurere kreft. Han elsker å la seg irritere, enten det er snakk om religion, politikk eller dustete påfunn i hverdagen. Halvor har også vært ute og reist. Han er ikke imponert, verken av flypassasjerer som presser seg fram i midtgangen på andres bekostning når de skal av, eller av alt det lugubre som skjer på spa-hotell. Og maten rundt om i landet? Blodpudding og mølje - er det virkelig nødvendig å by folk mat ingen liker?Heldigvis raljerer Halvor med glimt i øyet, så her er det bare å slå opp latterdøra og håpe at folk tar seg kraftig sammen.

Men Ramsay ga seg ikke der. You've clearly have never run a business, and yet across these very difficult times for all,you hide behind your pathetic tweets, get a grip will you !!! Cheap shots again and again from a bitter egotistical critic yawn ! «Ta deg sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden.

Denne måneden skriver han om nødvendigheten av dialog, noe som kan være vanskelig, men også veldig fornøyelig. Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg.

RELATERTE BØKER