Minikaker & minibrød

Minikaker & minibrød - Ilona Chovancova | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ilona Chovancova
DIMENSJON
11,86 MB
FILNAVN
Minikaker & minibrød.pdf
ISBN
7727821110933

BESKRIVELSE

Boka har oppskrifter på lunsjkaker som f.eks. lunsjkaker med gulrot og skinke, med parmesan og nøtter, med hvit geitost og druer, på minibrød som f.eks. minimaisbrød med frø og minispeltbrød med fiken, og på søte minikaker som f.eks. sjokoladefondanter og havrekaker med ananas. I tillegg til boka inneholder eska 6 silikonformer.

På minkake.no velger du type, størrelse, fyll, dekor og henter så kaken hos din lokale Coop-butikk. Velkommen til MINI Norges offisielle nettsted. Opplev internett sikrere og raskere med en oppdatert nettleser.

Det skal være enkelt å få tak i en god kake. På minkake.no velger du type, størrelse, fyll, dekor og henter så kaken hos din lokale Coop-butikk. Velkommen til MINI Norges offisielle nettsted.

RELATERTE BØKER