Klassiske traktorer

Klassiske traktorer - Nick Baldwin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Baldwin
DIMENSJON
3,11 MB
FILNAVN
Klassiske traktorer.pdf
ISBN
5441115345950

BESKRIVELSE

I denne boken kan du lese om veterantraktorer, fra perioden 1900-1970 og fra alle store og små traktornasjoner, som blant annet England, USA, Tyskland, Sverige, Finland og Tsjekkia. Her får du historien til alle de kjente merkene, samt teknisk informasjon og fotografier av kjente og ukjente traktormodeller.

Her får du historien til alle de kjente merkene, samt teknisk informasjon... Plakater og posters i vintagestil. Vakre vintage plakater med gamle fotoer og illustrasjoner som passer til vintage eller Lexington-innredning.

Postadress: Ådalavägen 3, 523 72 TIMMELE Telefon: 0321-840 55 E-post: [email protected] Fax: 0321-840 68 Traktor er et motorkjøretøy beregnet på å trekke, skyve, bære og drive arbeidsmaskiner og tilhengere. Den er mest brukt i jord- og skogbruk, men brukes også i industri, entreprenør- og anleggsvirksomhet.

RELATERTE BØKER