Hjernen

Hjernen - Patricia Daniels | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patricia Daniels
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Hjernen.pdf
ISBN
3672883124582

BESKRIVELSE

Hjernen gjør oss til den vi er. Her oppstår idéer og drømmer - og herfra styres alle kroppens bevegelser. Paradokset er at organet som setter oss i stand til å forstå verden, fortsatt har hemmeligheter. Takket være ny forskning begynner vi likevel å forstå hvordan hjernen arbeider, hviler og holder seg frisk.

Et mennesker har en hjerne med tre ulike deler som må ha kontakt med hverandre for å klare å takle hverdagene på en god ... Utforsk hjernen med denne modellen i skumgummi Todelt modell av hjernen Bruk den fargede halvdelen for å lære navnene, og den ufargede for å teste kunnskapen din Lite hefte med fakta om hjernen følger med (på engelsk) Modellen er ca 13 cm lang og 10 cm høy Hjernen er merket med engelske navn. I listen under finner du en oversikt over de norske navnene. Hjernen gir beskjed til kroppens muskler, sener og organer om hvordan de skal reagere gjennom nerveimpulser i nervesystemet.

Hos mennesket er hjernen langt den største delen. Både bygningsmessig og funksjonelt er hjernen og ryggmargen tett sammenknyttet og kan lettest beskrives under ett.

RELATERTE BØKER