Trekonstruksjoner

Trekonstruksjoner - Petter Aune | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Aune
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Trekonstruksjoner.pdf
ISBN
7790112436741

BESKRIVELSE

Boka omtaler forskjellige former for trekonstruksjoner, og viser utviklingen frem til i dag. Dessuten tar den for seg rehablilitering, trebroer, master, samt Norges stavkirker. Boka dekker pensum ved NTH og ingeniørhøgskolene og tar hensyn til trestandarden NS 3470. Med litteraturliste.

Boken søker å videreføre kunnskapen fra Petter Aunes tobindsverk Trekonstruksjoner, samt implementere ny standard Eurokode 5.Den er derfor aktuell både for undervisning og innen praktisk konstruksjonsarbeid for ingeniører. Trekonstruksjoner bidrar også til et godt innemiljø og gir et estetisk uttrykk. Konstruksjoner i limtre og massivtre .

Firmaet ble etablert i 1974, og administreres idag av SK BYGG AS. Hittil har vi ikke hatt felles spilleregler for utførelse, men nå har vi fått en Norsk Standard, NS 3516, for nettopp utførelse av lastbærende trekonstruksjoner. Fram til nå har det ikke vært en egen standard for utførelse av trekonstruksjoner tilsvarende det som finnes for betong‑, stål- og aluminiumskonstruksjoner. Trekonstruksjoner Treteknisk har erfaring fra mange års arbeid med trekonstruksjoner, blant annet gjennom innovasjon, forskningsprosjekter og byggeprosjekter.

RELATERTE BØKER