Lær 101 portugisiske verb på 1 dag

Lær 101 portugisiske verb på 1 dag - Rory Ryder | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rory Ryder
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Lær 101 portugisiske verb på 1 dag.pdf
ISBN
2788667005937

BESKRIVELSE

101 verb på en dag er en serie med ordbøker på engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og gresk. Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise.Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner og visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og evnen til å huske.Til hvert verb er det en tabell med alle bøyningsformene av verbet, for den som vil lære eller oppfriske sine grammatikalske ferdigheter.Bøkene er egnet for barn og voksne, nybegynnere og viderekommende. De kan brukes i forbindelse med reise eller som læringsressurs til språkfagene i skolen.Til hver bok finnes det en gratis app med animasjoner og uttaleeksempler. Appen er tilgjengelig for telefon og nettbrett på Google Play og Apple App Store.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Lær 101 portugisiske verb på 1 dag av Rory Ryder (ISBN 9788257318895) hos Adlibris.com.

Bøkene kommer med 101 nøkkelverb på det aktuelle språket, og et løfte om at du skal kunne lære dem alle på én dag! En grunnferdighet på utenlandsreise.Verbene presenteres på hver sin side med morsomme illustrasjoner og visuelle mentale hint som bidrar til innlæringen og ... Rory Ryder Lær 101 portugisiske verb på 1 dag . 129,-På lager.

RELATERTE BØKER