Makten

Makten - Tor Bomann-Larsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Bomann-Larsen
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Makten.pdf
ISBN
7304615431487

BESKRIVELSE

Makten er beretningen om den gamle verdens blodige undergang, om borgerkrigens trusler og om en konge som kom arbeiderklassen i møte.«Med uvirkelige skritt skred revolusjonens sendebud, Alfred Martin Madsen, over Slottsplassen, forbi gardisten under balkongen og inn i den kongelige residens..»Tor Bomann-Larsen gir en like medrivende som skarp analytisk fremstilling av kong Haakons møte med klassekampens krav. Et hjemlig politisk drama utspiller seg i en tid da palassene ble stormet i Europa og kongeparets slektninger ble myrdet i Sibir. Tor Bomann-Larsen legger nye premisser for vår nasjonale historie i det fjerde selvstendige bindet om Haakon og Maud.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Makten bak makten av Per-Aslak Ertresvåg (ISBN 9788292395226) hos Adlibris.com.

episode; Aldersgrense 12 år; 54 min; Da Adolf Hitler var korporal under første verdenskrig, løp han mellom skyttergravene og ble inspirert til å redde Tyskland. Makten hans var absolutt. Bildet over viser en voksfigur av Hitler.

RELATERTE BØKER