Rapport fra det indre

Rapport fra det indre - Paul Auster | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Auster
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Rapport fra det indre.pdf
ISBN
1247513734655

BESKRIVELSE

"Rapport fra det indre" er en oppfølger til Austers selvbiografiske verk "Vinteropptegnelser". I "Vinteropptegnelser" står forfatteren ved terskelen til livets vinter og reflekterer over dets opp- og nedturer, lykketreff og tilfeldigheter. I "Rapport fra det indre" er det Austers erfaringer med sin egen indre utvikling som vies oppmerksomhet - fra ettåringens undrende blikk mot mannen i månen til en gryende innsikt i urettferdighetene i det amerikanske samfunnet. "Rapport fra det indre" beskriver Austers moralske, politiske og intellektuelle utvikling fra etterkrigstidens 50-tall frem til det turbulente 60-tallet. Deretter rekapitulerer han reisen med et album fullt av bilder.

50 m. Det forekommer ikke avrenning av elvevann i Horten Indre havn, og avrenningen fra eventuelle bekker er relativt beskjeden. Elver og bekker er derfor ingen kilde til økt miljøbelastning i Horten Indre havn.

Rapporten er utarbeidet etter tilsyn ved Indre Fosen kommune den 22.08.19. ...

RELATERTE BØKER