Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
9952061042707

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Den kalles også for kubus eller terning. Kuben har 8 hjørner og 12 sidekanter og er ett av de fem såkalte platonske legemer (regulære polyedre). Her finner du alle digitale produkter til Sinus matematikk 1P, 1T, 1P-Y, 2P, R1, S1, R2, S2, 2P-Y fra Cappelen Damm.

utgave (2000) Sidetall: 32. Pris: kr 89,00 ... Matematikk 8-10(UNDER UTVIKLING FOR FAGFORNYELSEN) er et digitalt læremiddel som vektlegger undring, forståelse og anvendelse.

RELATERTE BØKER