Kritiske portretter

Kritiske portretter Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Kritiske portretter.pdf
ISBN
2702385479641

BESKRIVELSE

Gjennom det forrige århundrets medieteknologiske omveltninger har tidsskriftene holdt stand som litteraturkritikkens foretrukne tilholdssted. Stabiliteten har riktig nok næret seg av vedvarende kamp og uro: Leser man norske kulturtidsskrifter fra de siste 125 årene, fremstår kritikken som en grunnleggende dynamisk institusjon, en praksis i kontinuerlig forhandling med øvrige samfunnsfelt som politikk, kunst, journalistikk og forskning. En rekke små og kortlivede tidsskrifter har, dels i polemikk mot veletablerte publikasjoner, satt forfatterskap og vurderingskriterier på dagsorden på måter som har gitt dem større kritikkhistorisk betydning enn hva tidsskriftenes opplag og distribusjon i samtiden skulle tilsi. I Kritiske portretter samles fjorten forskere fra hele landet for å drøfte litterære tidsskrifters skiftende roller og funksjonssammenhenger fra 1880-tallet og frem til i dag

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Kritiske portretter (ISBN 9788251927185) hos Adlibris.com.

Han var tilknyttet Nansenskolen 1960-72 og deretter ... Det finnes da også knapt et kunstverk eller en samtidsroman som framstiller byråkratene på en fordelaktig måte, mens det til gjengjeld finnes et utall av strerkt kritiske portretter av byråkratiet. Byråkratiet er ideologisk avleggs.

RELATERTE BØKER