For bare stumpene

For bare stumpene - Jon Winge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Winge
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
For bare stumpene.pdf
ISBN
1926033679377

BESKRIVELSE

Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi noen det glatte lag det samme som å hudflette dem? Og hva vil det si å runde middagshøyden, skvære opp, ta en spansk en og at noe går som hakka møkk?Mange ord og uttrykke som brukes i vanlig talespråk, har oppstått på sjøen. I denne boken tar Jon Winge oss med tilbake til miljøene de kommer fra og knytter dem til liv og virke om bord i seilskipene, kulldamperne og vikingskipene.

I denne boken knytter Jon Winge ordene til liv og virke om bord på seilskipene, kulldamperne og vikingskipene. Inngår som beredskapsbåre i de fleste norske industribedrifter og i sivilforsvaret. Båren er i forarbeidet, elokserte stål med nettingflettverk levert med 2 belter. For bare stumpene v/Jon Winge kr.

gjøre det skarpt, berge stumpene, skvære opp og ta en spansk en. I denne boken knytter Jon Winge ordene til liv og virke om bord på seilskipene, kulldamperne og vikingskipene. Inngår som beredskapsbåre i de fleste norske industribedrifter og i sivilforsvaret.

RELATERTE BØKER