Englepappa

Englepappa - Magne Helander, Randi Fuglehaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Helander, Randi Fuglehaug
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Englepappa.pdf
ISBN
5569201104539

BESKRIVELSE

«Da har jeg blitt pappa til en nydelig engel. Akkurat nå dro hun videre til en ny verden.» Slik fortalte Magne Helander over 80 000 følgere på Facebook at datteren Ylva var død av kreft. Da hadde det gått fire år siden Ylva fikk påvist en alvorlig hjernesvulst. Det ble en lang reise med en jente som fikk oppleve sju år av livet her på jorden. For Magne er ikke historien om Ylva kun en historie om sykdom, sorg og fortvilelse, men også kjærlighet og muligheter. «En av grunnene til at jeg begynt å dele tankene mine på Facebook, var at jeg ville fortelle at det faktisk er noen fine ting med å ha et sykt barn også. Jeg ville aldri, og det vet jeg helt sikkert, blitt kjent med Ylva slik som jeg fikk muligheten til, hvis hun hadde levd til jeg døde. Jeg ønsket å fortelle at veien mot døden kan være vakker. Trist, men full av kjærlighet.» I denne boka forteller han historien om Ylva, men også om seg selv - hva han har lært om tilstedeværelse og nærheten til liv og død. Den historien kan alle lære noe av.

Englepappa Randi Fuglehaug, Magne Helander (Innbundet) Tips en venn 302 kr Midlertidig utsolgt. Selges av Adlibris.

Hun bor i regnet, som plutselig kan styrte ned. "Englepappa - historien om Ylva og meg" av Magne Helander - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Englepappa ebok.

RELATERTE BØKER