Valg for livet

Valg for livet - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Valg for livet.pdf
ISBN
9295171015883

BESKRIVELSE

Anna og Johan strever med å finne tilbake til hverandre. Bedre blir det ikke når Anna skjønner at hun er med barn, og ikke kan være sikker på hvem som er faren. Hun angrer på det som skjedde i Trondhjem. Men nå er det for sent å angre, og hun har vondt for å betro seg til Johan, som på sin side har sluppet den unge datteren til redaktøren for tett innpå seg. - Er det noe i dette, da, Johan? Med deg og Jenny, mener jeg? Stemmen skalv. - Nei ... Eller ... Anna fyltes av uro og et stigende sinne. - Du må da kunne svare ja eller nei, Johan! - Ja ... Jeg mener, nei, ikke noe har skjedd ... men ...

De små veivalgene er ofte like viktige og rettledende for våre liv enn de store. I dagens tekst gir Jesus disiplene et valg: Vil også dere gå bort? De velger heldigvis rett: De blir hos Jesus, fordi de tror at han er Guds hellige. Et valg for livet er en klassisk, tidløs og nydelig kjærlighetshistorie, fullt på høyde med Nicholas Sparks mest kjente kjærlighetsromaner, som Dagboken og Netter i Rodanthe - som også har blitt legendariske filmer.

Fra du legger ... Mening Politikk Politisk valg Standpunkt A - Å Til konfirmanten Alder - antall år Morsomme sitater Bibelen Medgang og motgang Voltaire Kari Bremnes Populære sitater Norske ordtak Nils-Fredrik Nielsen Varme sitater Blomster Nye muligheter Inspirerende sitater Bjørnstjerne Bjørnson Personlighetstest Selvforvikling.no Berømte sitater Astrid Lindgren Hans Børli Vennskap Kjærlighet Kloke ... "Streetlight" - et valg for livet; Tillatt for alle; 29 min; Erlend Johannesen var en vanlig 21-åring i Trondheim, men gjorde et uvanlig valg. Etter et besøk på Filippinene fikk han en sterk trang til å hjelpe andre, og etablerte sitt eget hjelpearbeid. Et valg for livet Nicholas Sparks (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall .

RELATERTE BØKER