Langsomheten

Langsomheten - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Langsomheten.pdf
ISBN
1151086995607

BESKRIVELSE

Forfatteren Milan og hans kone Vera besøker et slott på den franske landsbygda. De søker fred og ro, men blir overrasket av en gruppe eksentriske forskere som holder seminar på stedet. En gang på 1700-tallet inntar en ung adelsmann det samme slottet. Der innlater han seg på en erotisk lek med den hemmelighetsfulle Madame de T. To par, skilt av to århundrer, leter etter det samme, men oppdager vidt forskjellige ting. Denne mesterlig komponerte romanen er en underholdende hyllest til forføringskunsten og til langsomheten.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

I stillheten er det mulig å la drømmer og kreativitet få rom, og være i kontakt med det livgivende. Vi jager i turbofart til vi tryner i veggen. Unge mennesker har for alvor inntatt sykefraværsstatistikken, og kvinner i 30-åra er mest skadelidende. Vår pris 134,-.

I det kristne magasinet Agenada3:16 kan vi lese om pastor Sverre Vik som etter lang tids sykmelding for utbrenning kom tilbake på jobb. Og gjett hva det første var han måtte ... Det er det bare langsomheten i mellommenneskelige relasjoner som kan gi.

RELATERTE BØKER