Ingen jul uten juleheftene

Ingen jul uten juleheftene - Haakon W. Isachsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon W. Isachsen
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Ingen jul uten juleheftene.pdf
ISBN
2958469058236

BESKRIVELSE

Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll & Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Alle de viktigste seriene presenteres med både artikler og seriesider. Tegneserier utgjør over halvparten av sidene. Boken inneholder en komplett oversikt over norske julehefteutgivelser.

... Og kanskje er juleheftene aller mest en sjanger som er ivaretatt av dem som husker magien av å vente i tre uker på å kunne klare opp i et skap og finne årets Knoll og Tott. Det er det flere årsaker til, kan Isachsen, som er forfatter av boken «Ingen jul uten juleheftene» fortelle.

Gå til kasse. Produktet ble lagt til i handlevognen .

RELATERTE BØKER