Det skjøre livet

Det skjøre livet - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
6,92 MB
FILNAVN
Det skjøre livet.pdf
ISBN
6848417284950

BESKRIVELSE

Noe er forandret i forholdet mellom Thorleif og Maren, og det blir ikke bedre da det blir bestemt at Linas lille datter skal komme og bo på Høgås mens moren er et år i Oslo. Arbeidet med den nye butikken går fremover. Maren er ivrig og står på både natt og dag."Hun kjenner seg sliten og trøtt, og med ett går det opp for henne hvorfor det er slik. Maren lukket øynene, det hjalp på kvalmen. Etter en god natts søvn ville hun være i form igjen, men hun hadde ikke følt seg i god form på mange uker. Ikke siden ... Plutselig var det som om hjertet stoppet i brystet på henne, som om hele rommet ble opplyst, og hun så sannheten skrevet med ildskrift på veggen. Hun var med barn! Det fantes ikke snev av tvil i henne, hun visste at slik var det."

Kjenne på ydmykhet over at man fikk anledning til å gå ved siden av det siste stykket av livets vei. Kjenne på hvor meningsfylt det er å få ta del i et medmenneskes fullførelse av livet. «Einars forsvinningsnummer:» Tankevekkende om det skjøre livet.

Vi skal hjelpe etterlatte. Kjøp Det skjøre livet fra Bokklubber Noe er forandret i forholdet mellom Thorleif og Maren, og det blir ikke bedre da det blir bestemt at Linas lille datter skal komme og bo på Høgås mens moren er et år i Oslo. Arbeidet med den nye butikken går fremover. Morshjerte 10: Det skjøre livet.

RELATERTE BØKER