Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux

Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux - Hanne Ørstavik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Ørstavik
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux.pdf
ISBN
6251106128715

BESKRIVELSE

Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux hvor Ruth går ut av taxien med trillekofferten sin og lurer på om Johannes kommer til å komme. I Bordeaux bor Abel som driver et galleri, hun tar Ruth med ut i natten. Imens går Abels datter Lily under trærne langs kanalen. Der møter hun Ralf, en ung gutt som bærer en gitarkasse."Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux" er en kjærlighetsroman, en roman om lengselen etter nærhet og seksualitet, og den forvillelsen det kan medføre når den andre ikke er til å møte.

Der møter hun Ralf, en ung gutt som bærer en gitarkasse. Hanne Ørstavik: Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux, 215 s Oktober forlag 2013 (min utgave pocket 2014- kjøpt selv) I denne romanen utforsker Ørstavik kjærlighet, nærhet, lengsel, seksualitet, som hun også gjør i sin siste roman På terassen i mørket, som jeg likte adskillig bedre.Hvorfor skal jeg komme tilbake til etter et kort handlingsresyme. Vår pris 179,-. Det finnes en stor åpen plass i Bordeaux hvor Ruth går ut av taxien med trillekofferten sin og lurer på om Johannes kommer til å komme.

I Bordeaux bor Abel som driver et galleri, hun tar Ruth med ut i natten. Imens går Abels datter Lily under trærne langs kanalen.

RELATERTE BØKER