ABBA

ABBA - Jan Gradvall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Gradvall
DIMENSJON
5,54 MB
FILNAVN
ABBA.pdf
ISBN
2248128435462

BESKRIVELSE

Tro det eller ikke: ABBA er et av verdens mest populære band gjennom tidende! Populariteten er enorm, og de svenske pop-ikonenes tilhengerskare har for lengst vokst fra å være en 70 og 80- tallssekt til å bli en verdensreligion. Så langt har de solgt mer enn 375 millioner plater, og i mange land - inkludert England - er de i dag mer populære enn The Beatles. Det er ikke et trosspørsmål, det er fakta.Abba. Den offisielle fotoboken er den første autoriserte fotoboken om ABBA, den første medlemmene i bandet står bak. Agnetha, Bjørn, Benny og Frida har alle bidratt med private bilder og i arbeidet med boken. ABBA-boken inneholder over 600 kjente og ukjente fotografier fra perioden før, under og etter at gruppen var aktiv. Boken er på 400 sider - i klassisk LP-format - og viser hele historien om ABBA og hvert og ett av medlemmene.Bla i boka

4:04. Abba - Conociendome, Conociendote - Duration: 4 minutes, 4 seconds.

2. abba Used as a title of honor for bishops and patriarchs in some Christian churches of Egypt, Syria, and Ethiopia ... Kvinnene fra ABBA koser seg med millionformuer.

RELATERTE BØKER