Tvers gjennom

Tvers gjennom - Ingrid Lydersen Lystad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Lydersen Lystad
DIMENSJON
9,66 MB
FILNAVN
Tvers gjennom.pdf
ISBN
6200810266554

BESKRIVELSE

Diktene i «Tvers Gjennom» tar opp en ny livssituasjon. Det handler om å være pårørende når en av dine nærmeste er blitt dement. Om veien videre. Diktene viser veier gjennom depresjon og angst, og tar opp forholdet mellom kropp og sinn. Forfatteren ønsker å gi håp til deg som må «tvers gjennom», vise veier videre og gi glimt av glede. Kirkens Bymisjon mottar som gave 100 eksemplarer som de kan selge og få inntektene av. Ingrid Lydersen Lystad er forfatter og foredragsholder. Hun har vært utstillingsleder for Høstutstillingen, Statens Kunstutstilling og har gitt ut bøkene: «På sporet av det norske. Om kunstnere og kunst», Labyrinth Press 1996, «Høstutstillingen - elsket og hatet». SKALD 2003, «Naturen blir aldri umoderne», om billedkunstneren Tore Bjørn Skjølsvik, Aschehoug Forlag 2009 og «Johannes Flintoe og Fugleværelset», Dreyers Forlag 2015. Dette er hennes første diktsamling.

Ifølge rektor har det vært mange nestenulykker mellom syklister og skolebarn. Jack Weaver (7) ble påkjørt av en syklist, som brukte sykkelveien som går tvers gjennom skolegården.

Mange familier håper at alt skal bli som det var før overgrepene. Det blir det ikke.

RELATERTE BØKER