Rallarvegen

Rallarvegen - Inge Aarseth, Theis Braanaas, Helge Henriksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inge Aarseth, Theis Braanaas, Helge Henriksen
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Rallarvegen.pdf
ISBN
6696996103968

BESKRIVELSE

Rallarvegen er namnet på den totalt 122 km lange anleggsvegen mellom Myrdal og Flåm og langs Bergensbana frå Haugastøl til Voss. Flåmsdalen er eit populært reisemål. Talet på passasjerar på Flåmsbana har stadig auka og var oppe i 475 000 i 2005. Mange vel å sykla eller gå langs Rallarvegen frå Haugastøl eller Finse forbi Hallingskeid til Myrdal og vidare ned til Flåm. Korleis har det storslagne landskapet langs Rallarvegen fått si form? Vi inviterer deg med i tidsmaskina til å sjå korleis is, eld og vatn har bygd opp og rive ned landskapet til den forma det har i dag. Geologar har brukt spor i terrenget til å tolke korleis landskapet blei danna. Desse spora kan du sjå og kanskje tyde frå sykkelsetet.

Resten av året ligger det mye snø på Rallarvegen, og den blir ikke brøytet. Det varierer fra år til år når snøen smelter og sykkelsesongen kan starte. Rallarvegen går over Hardangervidda, langs Bergensbanen fra Haugastøl via Finse, Hallingskeid, Myrdal og ned til Flåm.

Det varierer fra år til år når snøen smelter og sykkelsesongen kan starte. Rallarvegen går over Hardangervidda, langs Bergensbanen fra Haugastøl via Finse, Hallingskeid, Myrdal og ned til Flåm. Fra Haugastøl til Finse er det 27 km, fra Haugastøl til Hallingskeid 48 km, fra Haugastøl til Vatnehalsen 65 km, og fra Haugastøl til Flåm 82 km. Rallarvegen lets you set your own pace through 81 kilometres of mountainous scenery.

RELATERTE BØKER