Pumasommer

Pumasommer - Merete Junker | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Junker
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Pumasommer.pdf
ISBN
7037395491984

BESKRIVELSE

Han kaller seg Felis. Han sitter i en høyblokk i Porsgrunn med en kraftig kikkert rettet mot vinduene til advokat Torkel Vaa på den andre siden av elva. Felis presser en amulett mot brystet, kjenner kraften fylle seg. Snart skal et nytt menneske dø.I leiligheten over lever den fjorten år gamle Silje, i engstelse for at moren skal miste barnet hun bærer. Så oppdager hun morderen, og han henne.Torkel Vaa har fram til nå levd et rolig liv, lange dager på advokatkontoret, lange turer med dachsen Aktor. Men de siste ukene har han mottatt mystiske brev i posten. Brev uten tekst, bare med en blå silhuett av et kattedyr, en puma. Noen ønsker å skremme ham.NRK-journalist Mette Minde har lenge vært svak for Torkel. Jo nærmere hun kommer advokaten, dess mer oppmerksom blir Felis på henne. Flere mennesker i Porsgrunn lever nå i livsfare, og ingen av dem vet om det. Så skjer det første drapet ......

Serie: Mette Minde 3. Journalist Mette Minde er svak for Torkel Vaa, og vil hjelpe når han blir truet på livet.

februar 1959 i Skien) er en norsk forfatter.Hun debuterte i 2008 med kriminalromanen Jenta med ballongen, utgitt på Gyldendal.For debutromanen ble hun i 2009 tildelt Maurits Hansen-prisen - Nytt Blod for beste norske krimdebut. Hovedpersonen i krimbøkene hennes er NRK-journalisten Mette Minde og handlingen utspiller seg i Grenlandsområdet. Kjøp Pumasommer fra Bokklubber En uhyggelig og intens psykologisk krim fra Merete Junker Han kaller seg Felis.

RELATERTE BØKER