Om satsteknikken i Paul Hindemiths musikk

Om satsteknikken i Paul Hindemiths musikk - Nils E. Bjerkestrand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
3,43 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Paul Hindemiths musikk.pdf
ISBN
7275721333902

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. Boken belyser de satstekniske sidene ved Paul Hindemiths musikk. Første del består av en gjennomgang av hans stilutvikling, fra en senromantisk uttrykksmåte, via en mer eksperimentell periode til hans neoklassisime. Andre del av boken gjennomgår de viktigste momenter i hans musikkteori, med utgangspunkt i "Unterweisung im Tonsatz".Gjennom beskrivelser, analyser og oppgaver gir boken innsikt i en av vårt århundres mest markante musikkpersonligheter.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

Uppsala: Uppsala univ., Institutionen för musikvetenskap. Libris länk Ladenstein, Emanuel (2001).

desember 1963 i Frankfurt am Main) var en tysk komponist. Tyskland har gjennom tidene fostret mange store komponister som har banet vei for nye stilretninger og impulser langt utenfor egne landegrenser. Vår pris 209,-.

RELATERTE BØKER