Odd Børretzen

Odd Børretzen - Katrine Bjerke Mathisen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katrine Bjerke Mathisen
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Odd Børretzen.pdf
ISBN
5100644277379

BESKRIVELSE

Dette er den første biografien om en av Norges viktigste stemmer.I 2012 la Odd børretzen ned pennen for aller siste gang. Tilbake står hans unike fortellinger, skapt gjennom 50 år. Hans stemme fortalte oss hvem vi var som nasjon og som enkle, små mennesker.Odd Børretzen levde et langsomt liv, men det var langt fra bare snekkedunk og måkeskrik. Prestesønnens oppvekst var preget av krigen, og kunstnerlivet ble en evig kamp for penger til husleie og mat. Kjærligheten ble dramatisk da han forlot kone og tre barn for en ny kvinne.I denne biografien forteller familie, kunstnerkolleger og venner om Odd Børretzen. Ærlig følsomt og litt humoristisk. Slik Odd selv var.

Foto: Aaserud, Ivar / SCANPIX Båtmannen Odd Børretzen med en modell av det danske skoleskipet 'Dan' i 1968. Odd Børretzen. E-bok i salg / nedlastbar / les info først.

januar 2010 i Oslo) var forkynner og språkmann.Han var misjonær i Den demokratiske republikken Kongo hvor han særlig arbeidet med skole og utdanning.. Børresen hadde sju søsken og vokste opp på Sætre i Hurum.Nitten år gammel, i 1942, flyttet han til Oslo for mer skolegang.

RELATERTE BØKER