Navigatøren

Navigatøren - Clive Cussler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clive Cussler
DIMENSJON
7,30 MB
FILNAVN
Navigatøren.pdf
ISBN
2423497699860

BESKRIVELSE

For mange år siden ble en fønikisk statue kjent som Navigatøren, stjålet fra Bagdad Museum. Det finnes de som vil gjøre hva som helst for å slå kloa i den. Deres første offer er en forbrytersk antikvitetshandler, myrdet med kaldt blod. Hadde det ikke vært for Kurt Austin og Joe Zavala på forskningsskipet NUMA, ville deres neste offer blitt en etterforsker fra FN. Hva er så spesielt med denne statuen? Jakten på svar bringer NUMA-teamet på en forbløffende reise i tid og sted. En reise som innebærer intet mindre enn Salomos tapte skatter, en mystisk bunke dokumenter, personlig kodet av Thomas Jefferson, og et topp hemmelig vitenskapelig eksperiment som kan forandre verden for alltid. Og det er før alle overraskelsene virkelig begynner ...

De elektroniske sjøkartene (i pakken) kan både lastes inn på PC og nettbrett uten ekstra kostnad. Hovedkartserien.

Langsom gjeninnhenting • Varig fall i etterspørselen fra oljesektoren • Veksten vil tilta langsomt når bremsen fra oljsektoren avtar.. 15 % på landsbasis. Den portugisiske navigatøren João Vaz Corte-Real ble gitt æren for å ha funnet øyene, som betaling ble han gitt tilgodesett store deler av øygruppen Azorene som betaling.

RELATERTE BØKER