Harrys lille tåre

Harrys lille tåre - T. Harry Schjerven | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
T. Harry Schjerven
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Harrys lille tåre.pdf
ISBN
1170334703918

BESKRIVELSE

Torgeir Schjerven, eller T. Schjerven, eller T. Harry Schjerven, en av våre største poeter, sier om seg selv og årets bok: . «Jeg bor ikke i navnet mitt og har aldri kommet hjem til språket. Det betyr ikke at jeg har landa på feil klode, tvert imot: Det har åpnet min takknemlighet for at jeg finnes her og nå, som enslags slyngel med et hjem i sansenes luxus, og får ta imot den krevende gleden det er å arbeide med ordene som strømmer igjennom oss fra så mye stillhet, og så mange stemmer og steder og tider. Jeg håper de nye diktene mine gjenspeiler alt dette, og at de også avgir noen glede til alvoret i livets gang.»

Harry Schjerven, en av våre største poeter, sier om seg selv og årets bok: . «Jeg bor ikke i navnet mitt og har aldri kommet hjem til språket.

Schjerven, eller T. Harry Schjerven, en av våre største poeter, sier om seg selv og årets bok: .

RELATERTE BØKER