Magefølelse

Magefølelse - Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Magefølelse.pdf
ISBN
4498834783805

BESKRIVELSE

Dette er boka for alle som ønsker en rolig og glad mage. Ulike mageproblemer er vanlig, det kan være vondt i magen, oppblåsthet eller hard eller løs mage. Her får du vite alt om magen, hvordan den fungerer, hva du bør spise, og hvordan du bør leve for å ha en mage i balanse. Her er det gode råd om livsstilsforandringer, stresshåndtering og kosthold for alle med irritabel tarm og andre mageproblemer.

Forskere som har vært flue på veggen i mange bedrifter er overrasket over hvor ... Vi har mye mere informasjon om hundene, som du kan få ved å ringe oss. Jeg må snakke med de som ønsker hund på telefon nr 53769990.

Sendes om 4 virkedager. Kjøp boken Magefølelse av Sofia Antonsson, Jeanette Steijer, Beatrice Fröling (ISBN 9788202545758) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER