Øl- og matboka

Øl- og matboka - Jørn Idar Almås Kvig | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Idar Almås Kvig
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Øl- og matboka.pdf
ISBN
6560404418169

BESKRIVELSE

Øl- og matboka - En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. I denne praktboken finner du over 50 oppskrifter, som inneholder øl, eller som passer utmerket ved siden av øl. Alt fra hovedretter og desserter til marinader og sauser. Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, gode råd til matlaging med øl, oversikt over ølkategorier og en innføring i ost og øl - kort sagt er dette en nærmest komplett guide til hvordan man lager mat med øl. Forordet i boken er skrevet av Brooklyn Brewerys egen bryggmester, Garrett Oliver. Vi kan garantere at du vil bli både sulten, og tørst. SKÅL!

- En guide til øl og mat" fra Front forlag. Herligheten er ført i pennen av Jørn Idar Almås Kvig, som for øl-fantaster er kjent som mannen bak bloggen Høyt skum (www.hoytskum.com), grunnlegger av Ølportalen (www.olportalen.no) og Beer Entusiast, som driver primært med ølimport. Jørn Idar Almås Kvig, 2015: En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist. Øl- og matboka.

Terningkast 4 til begge bøker. Kjøp Øl- og matboka fra Bokklubber Øl- og matboka. En guide til øl og mat er en inspirerende og unik bok, proppfull av oppskrifter og tips til både klassikere og retter med en ny tvist.

RELATERTE BØKER