Krigerhjerte

Krigerhjerte - Guro Sibeko | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Sibeko
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Krigerhjerte.pdf
ISBN
8501622032454

BESKRIVELSE

Krigerhjerte er en fortelling om barndom og oppvekst under apartheid, om undertrykkelse og raseri, om væpnet kamp og interne maktoppgjør i Nelson Mandelas ANC. Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. Guro Sibekos far Temba vokste opp under apartheidregimet i Sør-Afrika. Etter at han hadde utdannet seg til pastor, ble han en del av den væpnede motstandskampen i landet. Temba måtte til slutt flykte til Norge. Han fikk barn i en fremmed kultur, og Sibeko forteller åpent om sitt turbulente forhold til en far fra en helt annen virkelighet. Krigerhjertet går i arv.

Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. Krigerhjerte er en fortelling om barndom og oppvekst under apartheid, om undertrykkelse og raseri, om væpnet kamp og interne maktoppgjør i Nelson Mandelas ANC. Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv.

Men det er også en historie om å lære seg å leve med fortiden - og om å forsøke å få en familie til å henge sammen når du så vidt gjør det selv. Guro Jabulisile Johnsen Sibeko (født 22. juni 1975 på Romerike) er norsk slampoet, forfatter og samfunnsdebattant.Hun har skrevet artikler for ungdomsbladet Reporter og VG, mange kronikker, tekster til lærebøker og informasjonsmateriell, og hun var en av bidragsyterne til antologien Råtekst (Aschehoug forlag).I januar 2009 debuterte hun som romanforfatter med actionromanen Vingespenn på ... krigerhjerte.

RELATERTE BØKER