Hvil dere litt

Hvil dere litt - Fredrik Wisløff | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Wisløff
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Hvil dere litt.pdf
ISBN
3322963709635

BESKRIVELSE

Et bibelord og en kort refleksjon for hver dag i året. Som en klok og varm sjelesørger innbyr Fredrik Wisløff til en vandring fra dag til dag under Ordets ledestjerne. Her er mat for sjelen, trøst for hjertet, oppmuntring i tjenesten og glede over livet. Og hvile for rastløse og flyktige mennesker. "Kom med til et ensomt sted, hvor vi kan være alene, og hvil litt!" Markus 6,31 Fredrik Wisløff (1904-1986) var prest, indremisjonsleder og forfatter. Han er en av de mest leste oppbyggelsesforfattere i Norge og Norden. Boken er solgt i rundt 200 000 eksemplarer og er med dette en av de mest solgte andaktsbøkene i Norge gjennom tidene.

mars 2015 av Andreas. I ham har vi forløsningen ved hans blod, syndenes forlatelse.

Fremføringen er forholdsvis enkel og uten mange instrumenter. Hvil dere litt! "Søk først Guds rike og hans rettferdighet!" (Matt 6.33) Publisert i Andakter, Artikler Forhenget i tempelet. Publisert den 23.

RELATERTE BØKER