Barnepiken

Barnepiken - Emma Rous | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Rous
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Barnepiken.pdf
ISBN
4947856467017

BESKRIVELSE

Et moderne herregårdsmysterium som trollbinder leseren. Seraphine Mayes og broren Danny sies å være de første tvillingene som er født på Summerbourne House. Men samme dag som de ble født, kastet moren seg i døden, aupairen forsvant sporløst og landsbyen hvisket oppspilt om et stjålet spedbarn. 25 år gammel, og i sorg over farens bortgang, finner Seraphine et fotograf som er tatt like etter fødselen, der begge foreldrene poserer -- med bare ett barn. Seraphine blir opphengt i tanken på at hun og Danny kanskje ikke er tvillinger likevel. Kanskje er hun ikke født den skjebnesvangre dagen? Og ligger det mer bak morens død enn hun har fått vite? Hvorfor stakk den elskede barnepiken deres av? Hvor er hun nå? Og er det hun som sitter på nøkkelen til mysteriet? En spennende historie om lokal folketro, skjulte familiehistorier og de små og tilsynelatende ubetydelige beslutningene som kan endre liv.

Det er en frodig og fargerik fortelling om raseskilleproblematikk i Mississippi på 1960-tallet, som skapt for ukebladelskere. Her er det mange fine figurer, og det går selvsagt ikke an å angripe ... Barnepiken er et firma drevet av sykepleiere som jobber med spedbarnsavlastning.

Det foregår i Jackson, Mississippi på 60-tallet der fargede kvinner jobbet hos hvite kvinner, med både tok husstellet og oppdragelse av barna deres. Ved å kontakte oss per mail [email protected] eller fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden vil administrasjonen ta kontakt så fort som mulig. Deretter vil man avtale et møte hvor Barnepiken får møte foreldre og barn for å kartlegge behov, samt bli kjent med barnet. Barnepiken (E-bok) Emma Rous.

RELATERTE BØKER