Vikingene på Brunlaneset

Vikingene på Brunlaneset - Thore M. Busk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thore M. Busk
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Vikingene på Brunlaneset.pdf
ISBN
4197997477808

BESKRIVELSE

Romanen starter med det store slaget på Neset. Det er en vanskelig tid, en religion skal erstattes av en annen. Å forlate noe man har trodd på for å bli erstattet med noe totalt annerledes og fremmed, det gikk ikke rolig for seg, det måtte våpenmakt til. Brunlaneset styres av en kvinne, hennes mann er i viking og hun har derfor konkurranse om ledelsen. Hun har fem barn, men bare den yngste er hjemme. Det er denne unge mannen som fører kjærligheten inn i romanen og også tar opp problemet med hvem som bestemmer over valg av livsledsager. Hun som leder Neset får også en påminnelse om et stormende kjærlighetsforhold for lenge siden.

Kark finner ut hvor han stammer fra, og Liv foretar en enorm klassereise. Vikingene dyrket guder som hjalp dem med å forstå livets hemmeligheter. I den norrøne religion fantes det 9 verdener, ...

Malin Falch (Storpocket) 127 kr. Kjøp Operasjon Skipsvrak.

RELATERTE BØKER