Utopia for realister

Utopia for realister - Rutger Bregman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rutger Bregman
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Utopia for realister.pdf
ISBN
7735836283124

BESKRIVELSE

Alle milepæler i vår sivilisasjon - fra avskaffelse av slaveriet til innføring av demokratiet - ble på et tidspunkt regnet som utopiske fantasier. Hvilke visjoner har vi for samfunnet nå når sosialismen er parkert og konvensjonell kapitalisme mangler svar på utfordringene? I sin internasjonale bestselger presenterer Rutger Bregman tre grunnleggende ideer - om borgerlønn, 15 timers arbeidsuke og åpne grenser. Hver av disse utopiene underbygges av forskning og eksempler, som blant annet viser at folk heller vil ha mer fritid og forbruke mindre enn å få høyere lønn. Bregman hevder også at det er bedre å gi folk gratis penger enn byråkratisert bistand for å løfte dem ut av fattigdom. «Utopia for realister» gir nye svar på et av vår tids store spørsmål: Hva skal vi leve av når arbeidsplassene blir overtatt av maskiner?

Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com. Utopia for realister er en internasjonal bestselger - oversatt til 20 språk. Leservurderinger (0) Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering.

Rutger Bregman Utopia for realister . 169,-På lager.

RELATERTE BØKER