Kulturbevisst ledelse

Kulturbevisst ledelse - Bjørn W. Hennestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn W. Hennestad
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Kulturbevisst ledelse.pdf
ISBN
4083235065626

BESKRIVELSE

«Kulturbevisst ledelse» forklarer organisasjonskultur for så vel studenter som praktikere. Boken gir råd og retning for hvordan ledere kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt.Virksomheters kultur er avgjørende for hvordan de fungerer. Men kultur er et komplekst og sammensatt fenomen som ikke enkelt vedtas eller programmeres. Samtidig påvirker ledere kulturen i organisasjoner enten de vil det eller ikke, enten de tror det eller ikke. De fleste virksomheter gir uttrykk for at de er opptatt av god og riktig organisasjonskultur. Men gjøres de rette tingene for at denne realiseres?I «Kulturbevisst ledelse» får du råd og retning for hvordan du kan påvirke kulturen i egen organisasjon positivt. Rådene er basert på en grundig innføring i hva kultur og organisasjonskultur er, hvordan den virker og utvikler seg, og ikke minst hvordan den påvirkes av deltagernes handlinger. Boken henvender seg til den reflekterende praktiker eller den praksisorienterte teoretiker. Den kan godt leses på egenhånd eller den kan leses i tilknytning til kurs og utdanning.

Formålet mitt med oppgaven er derfor å få en bedre forståelse for hvordan man kan lede slik at kulturen opprettholdes og videreføres, i en organisasjon preget av frivillighet og ledelsen spredt utover. Ledelse. Denne typen ros skaper stress og usikkerhet Noen typer tilbakemeldinger fremmer motivasjon og innsats, mens andre gjør oss stressa og usikre.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Kulturbevisst ledelse : fra ord til handling Av Bjørn W. Hennestad Forlag Universitetsforl.

RELATERTE BØKER