Kampen for Monika

Kampen for Monika - Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen
DIMENSJON
12,98 MB
FILNAVN
Kampen for Monika.pdf
ISBN
4214303794874

BESKRIVELSE

Hun vet hvem som drepte datteren hennes, men politiet sier det er selvmord. Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb. Til tross for at Kristina straks peker ut sin eks-samboer som drapsmannen, og det finnes spor etter en gjerningsperson på åstedet, forklarer politiet tidlig Monikas død som selvmord. I denne boken får vi innblikk i det verst tenkelige marerittet for en mor. Vi følger politiets etterforskning i to omganger fram til endelig siktelse og dom mot mannen Kristina pekte på fra første dag. Rene tilfeldigheter førte til at en av Norges mest brutale barnedrapssaker ble oppklart. Dette er historien om en mors fortvilte kamp for å bli trodd og om norgeshistoriens største politiskandale.

- I denne sesong to har vi valgt å følge den polske lingvisten i jakten på å finne sin far. Og pengene mine har jeg fått uansett, smiler Monica Hjelle som sier at også hennes rollemakker - Nils Jørgen Kalstad - er blitt redigert ut. «Kampen for tilværelsen» er spilt inn i 16 episoder.

Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb. "Kampen for Monika - historien om jakten på en barnemorder" av Aasa Christine Stoltz - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! View the profiles of people named Monika Kampen.

RELATERTE BØKER