God pappa

God pappa - Peder Kjøs | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peder Kjøs
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
God pappa.pdf
ISBN
9492633093774

BESKRIVELSE

Når du hører barnet ditt skrike for første gang, kjenner du med en gang at det betyr: Ta vare på meg! Men hvordan gjør du det? I God pappa gir psykolog Peder Kjøs kyndige råd til deg som har blitt far: om nærhet og kos med den nyfødte, bleieskift, legging, kolikk, trass og læring gjennom lek. Boka har tips om hvordan barnet kan hjelpes til økt selvtillit og selvstendighet. Om hvordan det kan utvikle sin personlighet og finne sin plass i fellesskapet. Her handler det også om de voksnes nye roller, for eksempel om den finurlige sammenhengen mellom husarbeid og sex, og betydningen av et godt forhold til svigerforeldre. Dette er en bruksbok for alle som vil være en nær og engasjert pappa når barnet vokser opp, i tenårene og videre inn i voksenlivet. Selv er forfatteren far til tre barn, og kan bygge på fagkunnskap så vel som egne erfaringer.

Kr 149,- for to stykker fra Design Letters. Ikke så spennende under treet, men han vil være takknemlig etter første frostnatt. Kjøp God pappa fra Norske serier Denne boken er for deg som vil være en god og nær pappa, og som vil ha faglige innspill til hvordan du kan håndtere oppgaven.

For det finnes ingen fasit på hvordan en god far skal være. Hva han sier eller hvordan han ser ut, hvilken jobb han har eller hvor han bo TV 2-Peter viser frem tvillingene for første gang.

RELATERTE BØKER