Stjernenetter

Stjernenetter - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Stjernenetter.pdf
ISBN
3818941802612

BESKRIVELSE

Etter bryllupet drar Maren og Thorleif opp på hytta. Det blir en bryllupsreise hun aldri vil glemme, med varme, solblanke dager og hete netter. Allikevel blir hun ikke gravid. Moren og svigermoren maser om barnebarn, og Thorleif ser av og til underlig på henne. Bedre blir det ikke når han må ta seg av problemer i banken i Kristiansund - der Lina arbeider. - Ser du stjerna der borte? Ho er di. Du får ho av meg. - Kan du hent ho ned til meg? smilte Maren. - Nei, men e lover deg at stjerna allveg vil sjå til deg. Det er lykkestjerna di. - Takk, sa hun lavt. - E må finn ei til deg òg. - Det treng du ikkje, sa han. - Du er lykkestjerna mi, Maren. E har fått alt e har ønska meg i deg.

Da tok pappa Hroar Stjernen (58) til tårene. Bølgeskvulp, stjernenetter, delfiner og eventyr magiske ord for dem som går med en seiler i magen. Drømmen er ikke umulig, selv om det er manko på millionene. Etter bryllupet drar Maren og Thorleif opp på hytta.

Trener-teamet har kjørt et hardt treningsprogram i landslagsoppholdet. Men i helgen hadde gutta fri og kunne tenke på noe annet enn hockey. April-brev til Norge.

RELATERTE BØKER