Islams hus

Islams hus - Kari Vogt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vogt
DIMENSJON
6,26 MB
FILNAVN
Islams hus.pdf
ISBN
9875967122283

BESKRIVELSE

"På 250 sider har Kari Vogt skrevet en grundig, nyansert og allikevel lettfattelig fremstilling av Islam som religion og som sosial, kulturell og politisk impuls gjennom historien og i dag... Vi har behov for å lære mer om Islam, og kunne knapt få en mer innsiktsfull og balansert vei-viser".Lars Roar Langslet, Aftenposten

Akkurat det samme kaoset som vi opplever i Islams hus anno 2017. El-Baghdadi avslutter kronikken med følgende oppfordring: «Det er på tide at muslimer som tror på frihet, menneskerettigheter, rasjonalisme og humanisme, ... Islam er en pakke, et hus, man kan være uenig om takhøyden, men det er et hus.

Det er en plikt for alle muslimer ovenfor Allah å dra til det Hellige bygget, Kabba, for å gjennomføre pilgrimsreie, minst en gang i livet. Islams hus. Tilbake til søkeresultater.

RELATERTE BØKER