Gud; En menneskelig historie

Gud; En menneskelig historie - Reza Aslan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reza Aslan
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Gud; En menneskelig historie.pdf
ISBN
6975286633942

BESKRIVELSE

Om du tror på én Gud, mange guder eller ingen gud i det hele tatt: Denne boken vil utfordre hvordan du ser på det guddommelige og dets rolle i vår hverdag.I Gud - en menneskelig historie utforsker Reza Aslan menneskehetens forsøk på å gi mening til det guddommelige. En inspirerende, lærerik og kontroversiell bok om hvordan vi i stadig større grad tillegger Gud menneskelige egenskaper, og hvordan vi forlater det tradisjonelle gudsbegrepet til fordel for en panteistisk tro på mennesket og verdens guddommelighet.Reza Aslans forrige bok Seloten var en internasjonal bestselger, og lå på New York Times' bestselgerliste i månedsvis.

Gud og Satan Men en dag samlet Gud sine sønner, og sammen med dem var også Satan. På den måten er Gud - og dermed formålet med alt sammen - dypest sett en illusjon. - I slutten av 1800-tallet tok Nietzsche det siste skrittet og erklærte «Gud er død».

... Gud; En menneskelig historie av Reza Aslan innbundet, 2018, Norsk (bokmål), ISBN 9788202588205. Om du tror på én Gud, mange guder eller ingen gud i det hele tatt: Denne boken vil utfordre hvordan du ser på det guddommelige og dets rolle i vår hverdag.

RELATERTE BØKER