Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt

Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt - Jenny Strebe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Strebe
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt.pdf
ISBN
8434754429296

BESKRIVELSE

I denne boken finner du 50 enkle og gøyale frisyrer til skole, barnehage, bursdag og fest! Med inspirerende bilder, gode trinn for trinn-forklaringer og illustrasjoner er det enkelt å være hjemmestylist! Du finner også tips om hårpleie for barn, råd om tilbehør som hårspenner og sløyfebånd og kryssreferanser til lignende frisyrer som du kanskje vil prøve. Enten det er den populære Elsa-fletta eller Minnie Mus-toppen til balletten er dette den perfekte boka der alle jenter kan finne sine favorittfrisyrer.

Angela Gair; Stephen Dew; John Palmer; Lær å tegne : et tegnekurs for begynnere ... Produsent og forhandler av utstyr og fiskeredskaper til yrkes- og fritidsfiskere. NORSK FLETTERI AS.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Fin med fletter; flettet, tvunnet & oppsatt av Jenny Strebe (ISBN 9788281736917) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER