Anatomisk atlas

Anatomisk atlas - Michael Budowick, Jan G. Bjålie, Bent Rolstad, Kari Constance Toverud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Budowick, Jan G. Bjålie, Bent Rolstad, Kari Constance Toverud
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Anatomisk atlas.pdf
ISBN
4102590584130

BESKRIVELSE

Anatomisk atlas er først og fremst lagt til rette for studenter i helsefagutdanninger. I tillegg til anatomiske beskrivelser og ordforklaringer, har boka blokker med kliniske eksempler som utdyper og letter forståelsen av stoffet. Atlaset er en av to lærebøker i fysiologi og anatomi - i tillegg til å være et selvstendig anatomisk atlas. (Se "Menneskets fysiologi" av Egil Haug m.fl. (82-00-03608-1, 1992.) I 1998 kom også enda en ny læreboki fysiologi og anatomi, "Menneskekroppen" av Jan Bjålie m.fl. (82-00-41831-6).

Produktbeskrivelse. Utforsker og beskriver hele kroppsstrukturen og alle funksjonene som til sammen utgjør et menneske: skjelettet, musklene og huden ... Anatomisk atlas omfatter 350 illustrasjoner og har over 1500 forskjellige termer, alle med engelsk oversettelse.

Hentet fra https://snl.no/anatomisk Kommuner, legekontor, sykehus og andre institusjoner kan sende bestilling på epost til [email protected] for å få tilsendt varene med faktura. Organenes struktur og funksjon er nær knyttet sammen, slik at en ut fra oppbygningen vil kunne utlede mye om funksjonen. Det forusettes at studentene under læringsprosessen i anatomi greier å knytte struktur og funksjon sammen. Budowick, Bjålie, Rolstad, Toverud Anatomisk atlas Universitetsforlaget 1992 (1.utg), ISBN 9788200037705; Eksterne lenker.

RELATERTE BØKER