Futuristisk kokebok

Futuristisk kokebok - F.T. Marinetti | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
F.T. Marinetti
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
Futuristisk kokebok.pdf
ISBN
1157424473430

BESKRIVELSE

De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang. Resultatet er en kokebok helt uten grenser! Den er ført i penn av dikteren Marinetti, og inneholder oppskrifter, banketter, manifester og skildringer fra store futuriske måltider. Mange av oppskriftene er utrolige fiksjoner, mens mange andre lar seg lage . og gir særegne og nye smaksopplevelser. Blant oppskriftene finner du fritert rose, spiselig skiløper, plastiskkjøtt, elastisk dessert og intuitiv forrett. Fra de tallrike måltider kan vi nevne ekstremistbanketten, nattlig kjærlighetsmåltid, futuristisk bryllupsmiddag og berøringsmiddagen.Dagbladets matskribent Andreas Viestad har skrevet et entusiastisk forord, og vender stadig tilbake til boka for inspirasjon.

Bøker DEN MEST PERFEKTE nyttårsmaten er - i tillegg til de vanvittige påfunnene i «Futuristisk kokebok» - litt overraskende å finne i den mest konservative delen av det ofte stive og formelle ... Futuristisk kokebok De italienske futuristene dyrket alt det nye. De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter.

De fant nye ingredienser eller satte sammen velkjente på sjokkerende måter. De satte maten i scene, i store måltider som skulle vekke alle sanser og være nye opplevelser hver gang.

RELATERTE BØKER