Amcar

Amcar - Arnstein Landsem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnstein Landsem
DIMENSJON
5,52 MB
FILNAVN
Amcar.pdf
ISBN
3517788488456

BESKRIVELSE

Amcar. Selve navnet får manges hjerter til å slå et ekstra hakk. Det betyr amerikanske biler, og amerikansk bilkultur. En herlig kombinasjon for tusenvis av autofile nordmenn. I denne boken får du lese om den amerikanske bilen i Norge, og hvordan en gjeng entusiaster stiftet organisasjonen Amcar i 1975. Du får se fotos fra Norges første amcartreff, Norges første Dragrace og Norges første Hot Rod. Samt hundrevis av andre unike Amcar-bilder fra 70-tallet fram til i dag. Aldri før har den norske amcarentusiasten fått en slik billedskatt lagt i fanget. I tillegg får du lese om den amerikanske bilens historie, rikt illustrert med strålende bilder fra datidens brosjyrer. 50-tallets kromglinsende herligheter, 60-tallets potente muskelbeist og 70-tallets gedigne luksusflak, de er her alle sammen i hundrevis av bilder og illustrasjoner. Dette er boken for deg som synes lyden av åtte sylindre i V-form er det vakreste som finnes.

Følg oss på Facebook! Trykk "liker" og du får nyheter, bilder og oppdatert informasjon fra AMCAR! Støtt oss i kampen, trykk... ..::Välkommen till - Welcome to::.. Amcar-medlemmer har allerede tilgang til refuel.no - bare logg inn med medlemsnummer eller e-postadresse og passord. Hvis du ikke har logget inn på nye amcar.no enda, må du logge inn på nytt.

Holmane bil Vi leverer Amcar til hele Norge Amcar Fredrikstad - HomePage. 2020: Dato: Spillere: 2019 2018: 2017: 2016: 2015: 2014: 2013: 2012: 2011: 2010: 2009: AMCAR Adventure Weekend er en fullspekket opplevelseshelg der alle måltider er inkludert og hotellene er de beste som er å oppdrive i området.

RELATERTE BØKER