Syvsoverskens dystre frokost

Syvsoverskens dystre frokost - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Syvsoverskens dystre frokost.pdf
ISBN
6883667598797

BESKRIVELSE

Endelig er denne klassikeren tilgjengelig igjen, til glede for nye lesere. Syvsoverskens dystre frokost er en av Tor Åge Bringsværds morsomste og mest oppfinnsomme bøker. Intrigen starter i New York og ender på den andre siden av regnbuen. Underveis møter vi Muhammad Ali, Kaspar Hauser og en rekke andre historiske skikkelser. Sammen viser de kaoset, brutaliteten og skjønnheten i historiens vev.

I dag fikk han St. Hallvard-medaljen, Oslo bys høyeste utmerkelse, for sitt forfatterskap, og på fredag lanseres det et album med hans tekster på engelsk.A Suite of Poems har tekster av Lars Saabye Christensen, musikk av Ketil Bjørnstad og har Anneli Drecker på vokal. Syvsoverskens dystre frokost: En underholdningsroman på liv og død! (Norwegian Edition) [Tor Åge Bringsværd] on Amazon.com.

Mens jeg har dere her. Eller om det å bli gammel.

RELATERTE BØKER