Krig og kjærlighet

Krig og kjærlighet - Elisabeth Hammer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Krig og kjærlighet.pdf
ISBN
7885765869890

BESKRIVELSE

Vestfold, april 1808 Maria har fått vite at John har mishandlet Amanda, og vil nå hjelpe søsteren med å rømme fra den avsindige ektemannen. Men John er ingen enkel mann å unnslippe ... Det går rykter om at en storkrig er på trappene. Og selv om Philip har benektet at det er tilfelle, klarer ikke Maria fri seg fra bekymringene om at Philip kan bli skadet i kamp. Kan det være at han skjuler sannheten for henne? Det kunne ikke være sant! Philip kunne ikke være død! Maria bet tennene hardt sammen. Hun ville ikke, kunne ikke, akseptere det. Han hadde lovet å komme tilbake, å finne en løsning med Ernst og ta henne og barnet med seg til Sortskog gods. Hun la hendene beskyttende over magen og tvang seg til å trekke pusten dypt et par ganger. For sin egen og barnets skyld måtte hun finne ut av dette.

Og drømmer om å dra tilbake til Kongo. I krig og kjærlighet er alt tillatt, heter det. Kriminolog Kjersti Ericsson og spesialpedagog Eva Simonsen viser i boka «Krigsbarn i fredstid» at det ikke er tilfelle.

Byen berører fortsatt, men nye dager er i emning. Det er som om man skyller ned den bitre smaken med kaffeskummet i den vesle kroppen.

RELATERTE BØKER