Giftermål

Giftermål - Elin Brend Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Giftermål.pdf
ISBN
1522026502898

BESKRIVELSE

Da Sunniva kom til seg selv lå hun fremdeles i lyngen. Johan satt på kne ved siden av henne med Karl i armene. Han så bekymret ut. Nikolas og Magda hadde tatt hånd om Torbjørn og båret ham inn i huset.- Jeg beklager, Johan. Jeg hadde ikke noe valg.Sunniva visste ikke hva annet hun kunne si. Bare nå ikke Nikolas og Magda og Magda ville vende dem ryggen. Av frykt. Det var som om kalde hender klemte til rundt strupen hennes.Tenk om de rapporterte hendelsen til fogden? Hun strevde med å reise seg. Munnen føltes tørr og hun kjente seg usigelig trett. Johans øyne vek ikke fra henne.Herre. Hva har jeg gjort?Angsten inntok henne på ny og uten tanke om annet snudde hun ryggen til Johan og satte av gårde innover i skogen.

0 ord som starter på giftermål. Ekteskap er en samfunnsordning som ordner samlivet mellom voksne personer og gir barna som resulterer fra dette, eller som adopteres, juridiske rettigheter overfor to foreldre (de to ektemakene). Dermed danner ekteskapet en regulerende ramme om familielivet.

Egenerklæring - dere må fylle ut hver deres.; Forlovererklæring - må fylles ut av to forlovere/vitner - én for hver av dere.Det må være en person som kjenner deg. Statsborgerskapet til forlover har ingen betydning, men han/hun må være over 18 år. Før dere kan gifte dere, må skatteetaten sjekke om dere oppfyller vilkårene for å inngå ekteskap.

RELATERTE BØKER