Finn kongefølelsen!

Finn kongefølelsen! - Randi Skaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Skaug
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Finn kongefølelsen!.pdf
ISBN
8948682741081

BESKRIVELSE

Kongefølelsen handler om å beherske hverdagen og å stå godt på begge beina. Ingen og ingenting kan velte deg. Du klarer både opp- og nedturer i livet godt. Du kjenner overskudd og glede og du gleder andre. Hvordan du skal skape denne følelsen, forteller Randi Skaug deg i boka gjennom enkle, konkrete teknikker og sine egne forbløffende historier.Finn kongefølelsen! er skrevet av den første norske kvinnen som nådde toppen av Everest, og som har nådd toppen av det høyeste fjellet på alle kontinenter (Seven summits). Hennes mål med turene har vært å mestre. Hun formidler i dag sine erfaringer i en rekke inspirerende foredrag og kurs for næringslivet.les utdrag fra boka

Du kjenner overskudd og glede og du gleder andre. Finn kongefølelsen er en bok om mestring, om å beherske hverdagen og gjøre hver dag til en god dag. Den er full av råd og tips for å håndtere hverdagens utfordringer og for å nå dine mål, samt historier og erfaringer fra egne ekspedisjoner og eventyr rundt om i verden. Lansering av Randi Skaugs nye bok! Onsdag 6.

Stolen gir også flere udokumenterte helseeffekter gjennom lavere ... Finn kongefølelsen Uttrykket «helt konge» er opprinnelsen til navnet på min mestringsfilosofi. Kongefølelsen er en følelse av å være i balanse og mestre livet både til hverdag og fest, ... Mange har hørt foredraget Finn Kongefølelsen.

RELATERTE BØKER